Birleşen Krallık Oyunu - The Mergest Kingdom - Şeker Oyun - Her Yaşa Uygun Ücretsiz Oyunlar

Birleşen Krallık Oyunu - The Mergest Kingdom

Tam Ekran Yapma Butonu
Birleşen Krallık Oyunu - The Mergest Kingdom

Birleşen Krallık Oyunu - The Mergest Kingdom

Peri masallarına inanır mısın? Açılmak üzere olan hikayeyi başka nasıl açıklarsınız! Zorlu görevlerle dolu bir ülkede yüzlerce nesneyi bir araya getirin, kaynakları toplayın ve hasat edin, istediğiniz gibi görünmesini sağlayarak kendi adanızı tasarlayın! En büyük binaları dikmek ve en verimli bitkileri yetiştirmek için çeşitli parçaları eşleştirmenin ve birleştirmenin en iyi yollarını bulun! Mergest Kingdom'ı yeniden inşa etmeye ve onu Yedinci Diyar'daki en büyülü krallığa dönüştürmeye yardım edin! The Mergest Kindom nasıldır? SİZİN DÜNYAINIZ! Sadece burada birleştirebileceğin en muhteşem nesneleri bulabilirsin! SENİN SEÇİMİN! Ejderhaları, ağaçları, değerli taşları ve keşif yolculuğunuzda bulduğunuz hemen hemen her şeyi birleştirebilirsiniz! SENİN KURALLARIN! En büyük birleştirmeleri istediğiniz şekilde yapmanızı sağlayan birleştirme büyüsü ve birleştirme zanaatıyla dolu adalar! Görevler ve zorluklar Madeni para ve mücevher toplamak için GÜNLÜK GÖREVLERE katılın, İnşa etmek için çeşitli KAYNAKLAR kazın, Gizemli yaratıklarla dolu, göz kamaştırıcı geniş MAGIC bölgelerini keşfedin karakterler ve bu sonsuz dünyayı dolduran büyüleyici nesneler! Birleştirme oyunlarını seviyorsanız, bu birleştirici deneyim sizin için mükemmel bir seçim olacak!

Oyunun Açıklaması:

Krallığı kurtarmak için en uygun parçaları birleştir!

Kullanıcı Deneyimi:

Kullanıcı deneyimleri baz alınarak, sitemizdeki oyunları en iyi şekilde oynayabilmeniz için; Tarayıcı Önerisi Chrome 50px iconu , Tarayıcı Önerisi Opera 50px iconu , Tarayıcı Önerisi Firefox 50px iconu , Tarayıcı Önerisi Dolphin 50px iconu , Tarayıcı Önerisi Puffin 50px iconu , Tarayıcı Önerisi UC Browser 50px iconu tarayıcılarını öneririz.

Açılmayan oyunlarda şu adımları izleyebilirsiniz;

Mobil için;

1-Sayfayı yenilemek.
2-Cihazınızın tuş kilidini kapatıp açmak.
3-Farklı bir cihazda oyunu oynamayı denemek.
4-Son olarak Masaüstü veya Laptop bilgisayarınızda oyunu Chrome üzerinden açıp deneyiniz.
5-Halen çalışmıyorsa lütfen oyunun ismini bize iletişim yollarıyla bildiririz. Size en iyi deneyimi sunmak için iyileştirme çalıştırması yapıyoruz. Gözden kaçırdıklarımız olabilir. Bunları siz değerli kullanıcılarımızın bildirmesi ile farkederek düzeltiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Buraya oyun hakkında düşüncelerinizi yazabilir, tartışma konusu başlatabilirsiniz.